• Hívjon minket:+36 70 320 4346
 • Email cím: info(kukac)itdot.hu
 • Nyitvatartás 8:00-16:00
 • Tanúsítvány
 • Utastájékoztató rendszerek

  Utastájékoztató Rendszerek  Cégünk minőségi utastájékoztató berendezések és szoftverek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik már több, mint 14 éve. Oldalunkon majdnem minden információt megtalálhat termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

 • Összesítő kijelzők

  Összesítő Táblák

  LCD és TFT technológiájú összesítő tábláink az évek során tökéletes megoldásnak bizonyultak utasok tájékoztatására. Kültérre és beltérre is alkalmasak, vandál-biztosak, egyszerűen üzemeltethetők és gazdag funkciókínálattal rendelkeznek. Egyedi igényeknek megfelelő kialakítást is vállalunk.

  Tovább

 • Perontáblák

  Perontáblák

  Perontábláink biztosítják, hogy az utasok közvetlen indulás előtt és átszállásoknál is jól informáltak legyenek. Napfényben is kiválóan látható kivitelben, TFT vagy RGB LED technológiával, egyszerű üzemeltethetőséggel és gazdag funkciókínálattal. Mindezt megrendelőink egyéni igényeinek megfelelő kialakítással.

  Tovább
 • Infooszlopok

  Információs oszlopok

  Információs oszlopaink is a legmodernebb kijelzőkkel vannak ellátva, interaktív és kültéri kivitelben is kaphatóak. Vandál-biztosság, könnyű üzemeltethetőség, gazdag funkciókínálat, egyedi igények kielégítése.

  Tovább
 • Utastájékoztató rendszerek
 • Összesítő kijelzők
 • Perontáblák
 • Infooszlopok

INFOPIX - UTASTÁJÉKOZTATÓ MEGOLDÁSOK

Az INFOPIX márkanév az évek során szinonimájává vált a minőségi utastájékoztató rendszereknek. Széles választékkal és akár egyéni igényeknek megfelelően gyártunk vizuális kijelzőket, audio hangosító eszközöket és vezérlő szoftvereket. Több, mint 10 éves tevékenységünk során számos referenciát gyűjtöttünk össze, amikre büszkék vagyunk és melyek bizonyítják, hogy cégünk megbízható megoldást jelent.

Worker
Construction

Telepítés &
Elhelyezés

Utastájékoztató rendszerek dizájnja és teljeskörű kivitelezése


Installation

Belső kivitelezés

Segítségnyújtás az kitelepítésben a helyszínen


Architecture

Kezelők
képzése

Kezelőszemélyzet képzése teljeskörű használatra.


UTASTÁJÉKOZTATÓ MEGOLDÁSOK

Vandálbiztos,Modern,Kiváló Minőség.


Nagy formátumú összesítő kijelzők

Nagy formátumú
összesítő kijelzők

Több, mint 500 kitelepített kijelzőnknek köszönhetően egy megbízható, jól kezelhető, alacsony-OPEX központú megoldást tudunk biztosítani kiváló és azonnali támogatással.

Perontáblák

Perontáblák

Cégünk a vizuális utastájékoztató rendszerek minden problémájára megoldást tud kínálni: LCD mátrix alapú összesítő táblák, TFT és LED alapú perontáblák, állandó TFT kijelzők bel- és kültérre is.

Információs oszlopok

Információs oszlopok

Vizuális utastájékoztató rendszer. Termékeink teljes mértékben vandálbiztosok. Színválasztás teljes mértékben a megrendelő igényeinek megfelelően.

TFT alapú összesítő táblák áttekintése

TFT alapú összesítő
táblák áttekintése

A tökéletes választás utasok tájékoztatására bel- és kültéren egyaránt. Stabil és erős struktúra. Színválasztás teljes mértékben a megrendelő igényeinek megfelelően.

Fedélzeti kijelzők

Fedélzeti kijelzők

A speciális dizájnnal ellátott infopix TFT fedélzeti kijelzőket azért gyártjuk, hogy az utazók menet közben is aktuális információkról értesüljenek, illetve, hogy biztosítsuk a megfelelő tájékoztatást az utazók és ingázók számára fontos adatokkal (menetidő, várható érkezés, állomások sorrendje, stb).

Vezérlő szoftver

Vezérlő szoftver

Az utastájékoztató vezérlő szoftver biztosítja az automatikus audio és vizuális információk kezelését az utasok számára a menetrendnek megfelelően és a forgalomirányítással való folyamatos kapcsolat alapján, természetesen elsőbbséget adva a manuális beavatkozásnak. ERTMS interfésszel rendelkezik és a különböző protokollokat is támogatja (mint például: AEG-MIS ECS, DHTML, Solari, etc)

Audio termékek

Audio termékek

Hangos rendszerek, melyek megfelelőek jó minőségű kihangosításhoz.

Menedzsment szoftver

Menedzsment szoftver

A fent említett eszközök közül mind könnyen kezelhető és egyenesen a SNMP bázisú Element Managerre jelent. Itt tudja ellenőrizni az egész rendszer állapotát és teljesítményét, beleértve például egy erősítő belső hőmérsékletét vagy a kijelzők ventillátorának sebességét.

Perontábla Tartók

Perontábla Tartók

Erős, rozsdamentes acélból készült perontáblatartó szerkezeteink a palettánk legújabb tagjai. A COOLERMOUNTER® név garancia az időtállóságra és a minőségre.

 

Contact us

+36 70 320 4346 Telefon


Send us email

info-kukac-itdot.hu

support-kukac-itdot.hu


Location

2120 Dunakeszi

Hunyadi János u 117..

Magyarország


Nyitvatartási idő

Nyitvatartási
Idő
Hétfőtől-Péntekig
8:00 - 16:00

Tanúsítványok