• Hívjon minket:+36 70 320 4346
  • Email cím: info(kukac)itdot.hu
  • Nyitvatartás 8:00-16:00
  • Tanúsítvány

Üdvözöljük IT.DOT oldalán

Cégünk alapítása óta 100% magyar tulajdonban van, meghatározó szerepet töltünk be a hazai vizuális és audiovizuális utastájékoztatás piacán, fő kompetenciánk vasúti utastájékoztató kijelzők fejlesztése, gyártása és szervizelése.

Kezdetektől fogva saját tervezésű és gyártású, piacvezető megoldásokat és termékeket kínálunk ügyfeleink számára hazai és európai piacon egyaránt. A legkorszerűbb technológiák használatával partnereink igényeihez könnyen és gyorsan alkalmazkodunk a berendezések fejlesztése, gyártása során. Termékeink és megoldásaink teljes életciklusa alatt, garancia időn belül és túl, szakképzett gárdánk gondoskodik termékeink professzionális működéséről.

Minden munkatársunk munkakörének megfelelő szakmai kompetenciával rendelkezik. Fontos számunkra munkatársaink elégedettsége is, folyamatosan bővülő gárdánk részére hosszú távú munkát biztosítunk. Ügyfeleink, partnereink és munkavállalóink számára egyaránt garancia cégünk stabil pénzügyi-gazdasági és tulajdonosi háttere.

Büszkék vagyunk arra, hogy a 100%-ban magyar termékeinket megismertethetjük a határon túl is! Egyedülálló módon a Közép Európai régióban, cégünk 3 országban is (Magyarország, Lengyelország, Románia) büszkélkedhet referenciákkal.

Termékeink magas színvonalát a TÜV-Nord által tanúsított ISO9001 és IRIS (ISO/TS 22163), a vasútiparban elérhető legmagasabb nemzetközi minőségirányítási rendszerünk szavatolja.

Adószám: 14722105-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-196464

Székhely: 2120 Dunakeszi, Hunyadi János 117

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartási idő

Nyitvatartási
Idő
Hétfőtől-Péntekig
8:00 - 16:00

Tanúsítványok